Κοπή ριζών (ριζοκοπτικά)

Κοπή ριζών (ριζοκοπτικά)

Μερικά από τα πιο συχνά προβλήματα που σχετίζονται με την διείσδυση των ριζών στην αποχέτευση είναι:
Λύματα αποχετεύσεων. Καθώς οι ρίζες συνεχίζουν να αναπτύσσονται μέσα στους σωλήνες, η ροή του νερού θα παρεμποδίζεται όλο και περισσότερο. Από ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά, οι ιδιοκτήτες σπιτιών θα αρχίσουν να παρατηρούν ότι ο αποχετευτικός αγωγός και η τουαλέτα λειτουργούν σαν να έχουν φράξει. Το νερό από νεροχύτες, μπανιέρες και τουαλέτες δεν παροχετεύεται κανονικά.
Για την απόφραξη της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε ειδικό μηχάνημα εκτόξευσης νερού ώστε να διαχωρίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τις ρίζες. Διαθέτουμε επίσης ειδική κάμερα αποχέτευσης– το πιό σύγχρονο εργαλείο για την απόφραξη της αποχέτευσης- που διοχετεύεται μέσα στις σωληνώσεις και μπορεί να εντοπίσει το ακριβές σημείο όπου υπάρχει πρόβλημα ώστε το σκάψιμο για την επιδιόρθωση της βλάβης να γίνεται στοχευμένα. Η κάμερα μας δίνει σαφή εικόνα της κατάστασης στο εσωτερικό της αποχέτευσης και μάς οδηγεί έτσι ώστε να πετυχαίνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά την αφαίρεση κάθε ρίζας.
Οι εργασίες αυτές αποτρέπουν περαιτέρω ζημιά στο δίκτυο αποχέτευσης, κάτι που μπορεί να συμβεί εάν αφήσετε το πρόβλημα να παραμείνει για πολύ καιρό.
Τέλος, με τα χέρια απομακρύνουμε συστηματικά κάθε ριζίδιο που μπορεί μελλοντικά να προκαλέσει ζημία στο αποχετευτικό σύστημα. Αν υποψιάζεστε ότι ρίζες δέντρων έχουν εισχωρήσει στο δίκτυο της αποχέτευσης, μην περιμένετε να δείτε αν θα προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά- γιατί αυτό σίγουρα θα συμβεί.
Αν υποψιάζεστε ότι ρίζες δέντρων έχουν εισχωρήσει στο δίκτυο της αποχέτευσης, μην περιμένετε να δείτε αν θα προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά- γιατί αυτό σίγουρα θα συμβεί.

Κοπή ριζών (ριζοκοπτικά)