Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

 

Απεντομώσεις:

Η On Time Service αναλαμβάνει την καταπολέμηση και τον έλεγχο όλων των επιβλαβών εντόμων, τα οποία δημιουργούν εστίες μόλυνσης και εγκυμονούν κινδύνους στην υγεία και το περιβάλλον. Η απεντόμωση γίνεται σε τρεις φάσεις:

  • Ταυτοποίηση και παρακολούθηση του πληθυσμού.
  • Επιθεώρηση και εντοπισμός των εστιών αναπαραγωγής και ανάπτυξης των εντόμων.
  • Επέμβαση με την κατάλληλη μέθοδο εξόντωσης.

Οι απεντομώσεις πραγματοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό το οποίο διαθέτει πληθώρα τεχνικών και είναι εξοπλισμένο με εντομοκτόνα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

 

Μυοκτονίες:

Εκτός από απεντομώσεις η εταιρεία μας αναλαμβάνει την καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών όπως ποντίκια και αρουραίους. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία καθώς:

  • Είναι φορείς μικροοργανισμών
  • Δύναται να μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους.
  • Καταστρέφουν τρόφιμα και δημιουργούν ζημιές στις καλωδιώσεις.

Αν υποψιάζεστε ότι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τρωκτικά, επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να σας προτείνουμε πλάνο εξόντωσής τους.

 

Απολυμάνσεις:

Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα απο εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας καθώς υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μείνει στο χώρο σας επικίνδυνες για την υγεία ακαθαρσίες (τρωκτικών και εντόμων).

Οι απολυμάνσεις υλοποιούνται κυρίως με:

Ειδικά σκευάσματα:

Φάρμακα που χρησιμοποιούνται κυρίως για την απομάκρυνση της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στον χώρο.

Νεφελοψεκασμούς:

Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο απελευθερώνει στον αέρα το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους και εισχωρεί και στα πιο απρόσιτα σημεία.